Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Asbestose – rap – hip hop på Kulturfabrikken

september 17 @ 20:00 - 22:00

| 50dkk – 75dkk

De to brødre Jens og Lars står bag hiphop-duoen Asbestose. Da familien flyttede fra et bofællesskab langt ude på landet og ind i et par tomme vagtlæge-lokaler på Ribe Sygehus, måtte brødrene dele værelse for en stund. Her blev action-figurer, pizza-slices, bipbip-spil og den ældste storebrors CD-samling omdrejningspunktet for de to drenge. 90’er-kulturen blev et fælles tredje og ud fra det, har de leget sammen lige siden. Nu med Lars som rapper og Jens som producer. Asbestose er et internt univers vendt på vrangen og lavet til lyd. Det sygdomsbefængte navn beskriver meget godt den beskidte, atypiske og til tider afstumpede lyd, du lytter til, når du sætter nålen på pladen.

 

Asbestose udgav deres selvbetitlede debutalbum i 2015 og i forlængelse af det mixtapet ”Knastbestose” sammen med Carl Knast. I 2018 stod de bag et samarbejde med Pede B og Per Vers på singlen ”Aldrig Din” samt udgivelsen af deres andet album ”Asbestose 2”. De er nu klar med en helt ny lyd, der bygger videre på deres fantastiske univers.

På Kulturfabrikken passer vi på hinanden og vi overholder alle coronaretningslinier.

Vi glæder os til at få endnu en af de store koncertoplevelser sammen med dig på Kulturfabrikken, Industrivej 10 i Nykøbing F.

 

Billetter kan købes online : https://www.place2book.com/da/sw2/sales/ml3dfah6vl

Dørene åbner kl. 20.00

Show start kl. 20.30

 

Detaljer

Dato:
september 17
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
50dkk – 75dkk
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , , , , ,

Arrangør

Culthus
Hjemmeside:
www.Culthus.dk

Sted

Industrivej 10
Industrivej 10
Nykøbing Falster, Guldborgsund 4800
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.culthus.dk