Kamæleonkoncerter på Kulturfabrikken

Det er med stor glæde at Culthus i samarbejde med Guldborgsund Kommune og LMS (Live Musik i Skolerne) igen tilbyder Kamæleonkoncerter for børn i alderen 5 til 8 år og deres familier.

Hovedformålet med koncerterne er at give børnene en levende, anderledes og stor musikalsk oplevelse.   

Vi har planlagt 4 koncerter som alle vil finde sted på Kulturfabrikken, Industrivej 10 i Nykøbing F.

Vi åbner ballet lørdag d. 6. juni 2015 klokken 15.00 med ”Viva” og koncerten: På tur i Caribien. ”Vi ses i Caribien, Caramba!” lyder hilsenen fra Viva. Musikken består af cha cha cha, bolero, son og salsa, og det er ikke til at sidde stille, når rytmerne ruller.

 

Lørdag d. 26. september 2015 klokken 14.00 giver ”Ørehængerne” koncert og vil præsentere os for jazz, reggae, latin, country og folkemusik, men selvfølgelig også som de selv siger: Rock, som vor mor lavede den.

 

Lørdag d. 23. januar 2016 klokken 14.00: Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer en alsidig koncertoplevelse, der bobler af begejstring. Avancerede rytmer præsenteres legende let, mens scenen fyldes af sang, rap, teater og stomp.

 

Lørdag d. 16. april 2016 klokken 14.00 skal vi være i selskab med De tre Musikterer, som præsenterer en sjov og let tilgængelig “Klassisk møder Jazz”-koncert, der pirrer sanserne og blander det bedste af den klassiske musiks dybde og gode melodier med jazzens mere improvisatoriske og legende tilgang til det musikalske stof.

Pris pr. koncert:

Voksen – 40 kr.
Børn – 10 kr.
Sæsonkort til alle fire koncerter: 1 voksen og 3 børn – 200 kr.

 

Billetter og sæsonkort kan købes i indgangen på dagen og via: https://www.place2book.com/da/3992/list/EM1344

 

Sæsonkort kan desuden købes i cafeens åbningstid på Kulturfabrikken, Industrivej 10. Hverdage: 14–20 og fredage: 14–18