Kamæleonkoncert med “Ørehængerne”

Kamæleonkoncert med “Ørehængerne” på Kulturfabrikken

For tredje gang indbyder Culthus børn i alderen 4 – 9 år til en forrygende koncertoplevelse til en rigtig billig penge, når Ørehængerne gæster Kulturfabrikken.

Ørehængerne er et sprudlende orkester, som spiller helt nye sange med udgangspunkt i børnenes eget liv, og på en sjov, umiddelbar og til tider alvorlig måde berører nogle af de emner, som er en del af moderne børns hverdag.

Med stilsikker musikalitet præsenterer Ørehængerne publikum for genrer og instrumenter, som de sjældent møder i deres hverdag. Der vil være jazz, reggae, latin, country og folkemusik, men selvfølgelig også rock, som vor mor lavede den. Koncerten holdes legende og sjov med små historier om instrumenter og sange. En musikalsk oplevelse, der møder børnene lige der, hvor de er.

Koncerten finder sted på Kulturfabrikken, Industrivej 10 i Nyk. F. lørdag d. 26. september kl. 14:00 og en times tid frem.

Børn kan få denne enestående oplevelse for kun 10,- kr. og voksne slippes ind for 40,- kr. Billetter købes i døren.

Kamelæonkoncerterne er lavet i samarbejde mellem Guldborgsund Kommune, Levende Musik i Skolerne og kulturorganisationen CultHus.