Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Interbeing + support: Unseen Faith

4. maj 2018 @ 20:30 - 23:15

CULTHUS præsenterer med stolthed: THE INTERBEING – AMONG DK TOUR 2018

THE INTERBEING smadrede døren til den danske metalscene med deres debutalbum ”Edge of The Obscure” i 2011. Albummet blev udråbt til årets metal album af GAFFA, og fik topkarakterer samt massiv eksponering i nogle af de største metalmagasiner verden over.
Efter adskillige koncerter og festivaler, bl.a. i Japan og på SXSW i USA, udkom opfølgeren ”Among the Amorphous” i juni 2017 – et album der ligeledes er blevet skamrost af metalverdenen. De danske anmeldere sagde bl.a.: ”… et af årets bedste danske metalalbums.” (9/10 stjerner, Heavymetal) og ”… industrielt pumpende og fandens velklingende” (4/5 stjerner, Devilution).
På releasedagen indtog THE INTERBEING den store HADES scene på Copenhell 2017, og i efteråret drog bandet på en tre ugers europaturné som hovedsupport for det prisvindende australske metal band Twelve Foot Ninja.
Nu går turen til Danmark!
http://www.theinterbeing.com
http://www.facebook.com/theinterbeing
“Deceptive Signal” video: https://youtu.be/fC6aF1wp_qI

Support: UNSEEN FAITH
UNSEEN FAITH fra Aarhus leverer mørk og brutal deathcore i et atmosfærisk univers, og står nu klar med deres debut-fuldlængde WAVER – en dansk magtdemonstration til deathcore og metalcore-lyttere verden over. Kompositionerne på pladen bevæger sig fra halsbrækkende breakdowns til ophøjede musikalske åndehuller, hvor alt for lov til at stå stille, bare for et øjeblik, før jorden endnu engang begynder at ryste!
http://www.facebook.com/UnseenFaith
——————————————————————————————
Entré: 120,- / studerende: 80,-
Billetter kan købes via link Place2Book eller i døren.
Dørene åbner kl.20.30

Detaljer

Dato:
4. maj 2018
Tidspunkt:
20:30 - 23:15
Begivenhed Tags:
, , ,

Arrangør

CultHus Falster
Telefon:
54 73 27 23
Hjemmeside:
www.culthus.dk

Sted

Kulturfabrikken
Industrivej 10
Nykøbing, 4800 Denmark