Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rebecca Lou + support: Mansfield

11. oktober 2019 @ 20:00 - 23:00

Koncert med REBECCA LOU + support: Mansfield

Culthus præsenterer punket rockꞌnꞌroll fra en stolt skrålhals som blæser uslebne rockhits ud, når Rebecca med band vender tilbage til fødeøen Falster.

Tilbage i skoletiden fik Rebecca Lou at vide, at hun lavede for meget larm. Og til kor fik hun at vide, at hun sang for højt. Så det stod ligesom skrevet i sol og stjerner, at Rebecca Lou skulle starte et rockband. Det har hun dyrket i godt et årti nu, og hendes vokal undlader aldrig at imponere (eller at lave larm).

Rebecca Lou stod tidligere i front for hard rock bandet Stella Blackrose. Hun har siden startet et nyt band op i eget navn. Sammen med sit band skriver hun rå, uslebne, punkede rockhits med omkvæd, der sætter sig fast. Hendes vokal er et definerende varemærke for lyden. Hun stønner, trygler, hvæser og kradser.

Den 30. august sendte Rebecca Lou og hendes band deres debutalbum Bleed på gaden. Singleforløberen Not 4 U, som udkom i februar, strøg i direkte rotation på P6 Beat, og bandet optrådte endvidere med stor succes til årets Roskilde Festival.

Koncerten finder sted fredag 11. oktober på Kulturfabrikken i Nykøbing F. Dørene åbner denne aften kl. 20:00.

Billetter kan købes via Place2Book på følgende adresse:
https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=keky8h017e

Prisen er 80 kr.
50 kr. for studerende.

Vi i Culthus glæder os til en energifyldt koncertoplevelse sammen med dig.

Detaljer

Dato:
11. oktober 2019
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Begivenhed Kategori: