Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Jason + support: Hubbie/Heldorf

februar 9 @ 20:15 - 22:00

Koncert på Kulturfabrikken!

Jason er på tour med sit første album, ‘Lost a While’, der udkom i oktober 2017. Siden sin første EP, ‘Songs on Guitar fra 2013, har sangeren og guitaristen bevæget sig fra det akustiske og mere og mere hen mod et 80’er-90’er westcoast-rock udtryk med et nutidigt twist.

Sangene på ‘Lost a While’ handler bl.a., som titlen antyder, om at være faret lidt vild i livet, om at begynde tage sig selv i at være en idiot, og om hvordan man måske kan bruge det til noget godt. Der er også sange på det nye album, som er mere samfundskritiske og lægger en ironisk afstand til vores måde at skabe ‘bedre’, digitale versioner af os selv og til behandlingen af de mest udsatte.

Sangene på ‘Lost a While’ er den mest ‘producerede’ lyd, Jason er udkommet med, men til koncerterne kan du stadig forvente, at det håndspillede udtryk, det gode band og den stærke vokal er i fokus. Der spilles stramt på en afslappet måde, og for musikelskeren er dette et band, der må opleves live.

Der vil primært blive spillet sange fra det nye album, men et par sange fra de første EP’er vil også finde vej, om end i nye forklædninger.

Hør musikken her: http://phonofile.link/lost-a-while

I bandet finder du:
Jason – sang og guitar
Andreas M. M. Kristensen – bas og kor
Lucas Pinarbasi – guitar
Jacob Hatholt – trommer
——————————————————————————————
Entré: 75,- / studerende: 50,-
Billetter kan købes via link foroven (Place2Book) eller i døren.
Dørene åbner kl. 20.00

Detaljer

Dato:
februar 9
Tidspunkt:
20:15 - 22:00

Arrangør

CultHus Falster
Telefon:
54 73 27 23
Hjemmeside:
www.culthus.dk

Sted

Culthus Falster
Industrivej 10
Nykøbing, 4800 Denmark