Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ghost Iris + Billy Boy In Poison

19. januar 2018 @ 20:30 - 23:30

GHOST IRIS er tech-metal bannerførerne i Danmark. Deres vækst har været organisk og deres succes skyldes først og fremmest deres tilstedeværelse på internettet, hvor især YouTube og Spotify har åbnet mange døre. Ghost Iris havde det mest streamede danske metal album i 2016, med 1,6 mio. streams og deres samlede streams, på diverse platforme, tæller i skrivende stund 3,6 mio. streams.

Deres andet album ”Blind World” udkom i februar 2017 på det tyske pladeselskab Long Branch Records, et datterselskab af pladegiganten SPV. Albummet har fået enorm ros for sin legesyge, men stadig fængende tilgang til teknisk metal. Blind World har således modtaget rivende gode karakterer i bl.a. Metal Hammer, KERRANG!, It Djents og Danmarks egne Devilution, ligesom de får regulær air play på KERRANG! Radio, der er verdens mest toneangivende radiostation inden for Metal. Deres 1. single Pinnacle fra det nye album lå ligeledes på en 89. plads over de mest streamede metalsange på Spotify i verden.

Bandet har på succesfuld vis turneret Europa og DK og begiver sig i november måned i kast med Kina og Japan, på en omfattende 16 datoer lang turne, for at promovere ”Blind World”.

GHOST IRIS har delt scene med følgende kunstnere: PROTEST THE HERO, BETWEEN THE BURIED AND ME, ANIMALS AS LEADERS, VEIL OF MAYA, BORN OF OSIRIS, CRADLE OF FILTH, VOLUMES,VILDHJARTA, DEVIN TOWSEND, THE DILLINGER ESCAPE PLAN og MANGE flere.

SE VIDEO med GHOST IRIS:
https://www.youtube.com/watch?v=O0KeT4Iyy3A
https://www.youtube.com/watch?v=PYB6B8XnkPw
——————————————————————————————
Billy Boy in Poison fra København spiller knivskarp moderne dødsmetal, der både kan kværne som Misery Index og groove som Gojira, men som har sin egen lyd og blæser på genregrænser. Musikken er aggressiv og tung, men varieret og stemningsfuld.
I 2013 udgav bandet debutalbummet “Watchers”, der fik bred ros i pressen, der bl.a. kaldte det en ”fantastisk debut” (Metalized) og ”årets dødsmetal-album” (Powermetal.de). Opfølgeren “Invoker”, ligeledes produceret af Jacob Hansen, er færdiggjort og udkommer i november 2017.

Med optrædener på Copenhell og Aalborg Metal Festival, en række tours i udlandet og support for bl.a. Aborted, Hatesphere, Dawn of Demise, Vildhjarta og Trigger the Bloodshed har BILLY BOY IN POISON markeret sig som et hårdtslående og respekteret liveband. På scenen skinner erfaringen igennem, og varen leveres hver gang.

Se den dystre musikvideo til første single IRON GRIP her:
https://www.youtube.com/watch?v=nxMWT62Sbwg
——————————————————————————————
Entré: 80,- / studerende: 50,-
Billetter kan købes via link Place2Book eller i døren.
OBS: Dørene åbner kl. 20.30

Detaljer

Dato:
19. januar 2018
Tidspunkt:
20:30 - 23:30

Arrangør

CultHus Falster
Telefon:
54 73 27 23
Hjemmeside:
www.culthus.dk

Sted

Culthus Falster
Industrivej 10
Nykøbing, 4800 Denmark