Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Feridah Rose + support: Ezekiel Diamond

april 20 @ 20:00 - 22:45

FERIDAH ROSE
Afrosoul-sangerinden Feridah Rose hæver stemmen og markerer sig med en funky lyd, groet fra dybe rødder i Østafrikas røde jord, såvel som musikalske input fra gospel og reggae.
Feridah Rose har netop udgivet sin nye EP ‘Njabala’. Med ørehængende melodier og forførende stemmer er Feridahs musik lyden af kærlighed, sprød soul og Afrikas varme sol. Med base i København og stærke musiktraditioner fra Uganda, har den karismatiske sangerinde fundet form og personligt udtryk til sin musik.
Med sig på scenen og i studiet, har Feridah en række dygtige musikere og backing sangere, der alle er aktive flere steder på den danske musikscene.
Det er Jamil Oskarson på bas, Jens Stoklund Jensen
ved trommerne, Søren Heller på guitar og Lasse Storgaard på keys. Korstemmerne fra Nanna Nabila, Lucas King og Thora W. Kruse fletter sig ind i musikken. Hertil kommer det sprudlende energibundt fra Ghana, percussionisten Ayi Solomon, der bl.a. er kendt fra New Jungle Orchestra.
Til koncerter er bandet et charmerende og smittende bekendtskab, der har sat sig for at give sit publikum en opløftende, musikalsk oplevelse:
“En af de bedste oplevelser jeg har haft med en koncert, var i
Nordjylland sidste år. Publikum var fra lokalområdet, men der var også inviteret en gruppe flygtninge fra
et nærliggende asylcenter. Koncerten udviklede sig til fællesdans og en helt fantastisk stemning.Lige den aften var der ingen forskel på danskere og asylsøgere, eller band og publikum. Vi var bare glade for at være sammen og dele oplevelsen. Det er det musik kan gøre,”fortæller Feridah Rose.
Feridah Rose har tidligere udgivet EP’en Game Of Love og singlen Kyelondela, der er en hilsen til hjemlandet Uganda og hendes første sang på modersmålet. Sangen blev til i samarbejde med et par af Ugandas mest populære sangskrivere/producere. Hermed var kursen sat mod den nye EP Njabala,
udgivet i februar 2017.
——————————————————————————————
Entré: 75,- / Studerende: 50,-
Billetter kan købes via linket Place2Book-billetter eller i døren.
Dørene åbner kl. 20.00

Detaljer

Dato:
april 20
Tidspunkt:
20:00 - 22:45
Begivenhed Tags:
, ,

Arrangør

CultHus Falster
Telefon:
54 73 27 23
Hjemmeside:
www.culthus.dk

Sted

Kulturfabrikken
Industrivej 10
Nykøbing, 4800 Denmark