EFTERÅRSFERIEN I UGE 42

GLÆD DIG TIL EFTERÅRSFERIEN I UGE 42, FOR DER SKER EN HEL MASSE PÅ KULTURFABRIKKEN!!! 🙂

Culthus har massere af tilbud, så du og din familie får alletiders efterårsferie!

Cafeen og skatehallen er åben mandag – fredag fra 11-18. Gratis skate alle dage.


Mandag til Fredag kl.11.00 – 15.00 er der Åben værksted i efterårsferien – Uge 42, hvor børn og unge kan komme og tegne, male, lave collager, perler, skulpturer mm. Det koster kun 20 kr. pr. dag og du er velkommen til at tage din kreative voksne med! Børn under 10 år skal være ifølge med en voksen. Der er ingen tilmelding til åbent værksted!

Onsdag d.19 kl.10.00 byder vi på en lækker koncert Ulla Abdullas Cocobongoband – Sille Krokodille Show. Det er en koncert for børn i alderen 3-6 år.
Billetter købes i døren. 10 kr for børn og 30 kr for voksne.

Lørdag d. 22 kl.10.00 – 17.00 er der Korworkshop og koncert. Her vil du, der er glad for sang, få mulighed for at synge med andre sangglade mennesker fra Guldborgsund. Både I som er vant til at synge i kor og I som aldrig har prøvet det, er meget velkomne!

Workshop og koncert ledes af Stefan Ægidius. Det er er gratis at deltage og du kan tilmelde dig på mail: stefgid@gmail.com, Hvis du har spørgsmål til arrangementer, er du velkommen til at ringe på tlf 50735148 🙂

Søndag d.23 kl 09.00 – 15.00 er der Pilefletkursus for alle kreative børn og unge. Endnu engang er du velkommen til at tage din kreative voksne med. Du vil have mulighed for at flette kurve, fade eller foderautomater. Du vil lærer forskellige teknikker i pileflet og der bliver lagt vægt på samarbejde imellem jer deltagere. Kurset bliver ledet af Gitte Kjær Hansen. Børn under 13 år skal være ifølge med et med en voksen og voksne over 25 år, skal være ifølge med et barn, eller en ung.

Du kan købe billetter her:https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow… og de koster, i anledningen af efterårsferien, kun 75 kr. pr. deltager!