Dansk-Kinesisk aften +musik: Dronning Louise

CultHus og Flerkulturelt Center arrangerer dansk-kinesisk aften med mad og musik

Bestil/køb din billet fra 4. februar Mandag aften i vinterferien, d. 10. februar, dækkes der op i Musiksalen i Kulturforsyningen. Det er et af de halvårlige middagsarrangementer med spændende fremmed mad, denne gang en ren kinesisk buffet. Glæd dig til lækre forretter som blæksprutteringe og store rejer, og til hovedretter med oksekød, svinekød og kylling med sprøde grøntsager og delikate saucer. Det hele fremstilles af Yuqi, Shirly og Zhi Gui, 3 kinesere med tilknytning til både Flerkulturelt Center og Kulturforsyningen. Shirly og Yuqi ejer Chopsticks på Lilletorv i Nykøbing og har taget Leisure Management-uddannelsen her i byen. Zhi Gui er ansat som kok på en kinesisk restaurant i Frederiksværk, men fik sin første danskundervisning i Flerkulturelt Center. De vil lave et udsnit af kendte kinesiske retter, dog tilført personlige smagsnuancer. Drikkevarer kan købes i baren til rimelige priser.
Claus Giasson Jensen, kulturmedarbejder i Culthus, har valgt et lille lokalt og rent dansk ensemble, ”Dronning Louise”, der byder på dansk swing og viser. ”Dronning Louise” består af Thomas Vejlstrup, guitar og vokal samt Ann-Louise Lorentzen, vokal, en kvinde med en fantastisk stemme!

 

BILLETSALG: Det koster kr. 110.- pr. næse at opleve hele herligheden. Men det er nødvendigt at bestille billetter fra tirsdag d. 4. februar kl. 12 på tlf. 54 85 61 24.

 

Betaling aftales nærmere. Du kan også henvende dig personligt på 1. sal i Kulturforsyningen og købe billetter.

 

Flerkulturelt Center har åbent kl. 12 – 15 man – fre, men husk at billetterne plejer at blive hurtigt udsolgt.
TID: Mandag d. 10. februar. Dørene åbnes kl. 18.30. Spisning fra kl. 19.00
STED: Kulturforsyningen, Voldgade 1, Nykøbing F.
Der er mulighed for at opleve ”Dronning Louise” uden spisning for kr. 50.-.

Musikken starter ca. kl. 20.00. Billetter ved indgangen.

 

 

Med venlig hilsen
Claus Giasson Jensen, Culthus, 54 73 27 23
Lisbeth Nielsen og Mette Bentzen, Flerkulturelt Center
Flere oplysninger: 54 85 61 24, kl. 12 – 15, man – fre