CULTHUS DELTAGER I ÅRETS KVINDFOLKEMØDE D. 2 JUNI – 5 JUNI 2017

 

CULTHUS DELTAGER I ÅRETS KVINDFOLKEMØDE SOM LØBER AF STABEN PÅ MARIELYST FRA D. 2 JUNI – 5 JUNI 2017

 

Vi glæder os til at være med til Kvindfolkemødet i år og håber på at rigtig mange af jer vil kigge forbi vores store telt, som er placeret i parken ved Marielyst Højskole.
Vi holder nemlig ”Åbent Værksted” alle dage hvor alle børn og unge kan tage deres voksne med til nogle hyggelige timer i kreativitetens tegn. Lokale kunstnere og nogle af vores billedkunstlærer vil være til stede og et par seje skatere vil også være der og fortælle om de aktiviteter der foregår hos os på Kulturfabrikken.
Guldborgsund kommunes ungeråd (GUR) vil også være repræsenteret i Culthusteltet i nogle timer hver dag, så kom og få en snak med de unge omkring rådets arbejde og det at være ung i vores kommune.
Vores telt har åbent:

Fredag d. 2. juni: kl. 12.00-18.00

Lørdag d. 3. juni: kl. 10.00-18.00

Søndag d. 4. juni: kl. 10.00-18.00

Mandag d. 5. juni: kl. 10.00-16.00

 

Gratis adgang alle dage. Børn under 10 år, skal være ifølge med en voksen.


FAMILIEKONCERT SØNDAG D. 4. JUNI KL. 16.00:

Vi har fået lov at låne Marielyst Højskoles smukke koncertsal og glæder os til at byde indenfor med koncerten ”Tidsrøver” som er en ny spændende koncertfortælling for børn fra 5 – 10 år og deres voksne. Fortælling, musik og sange er skrevet af PAUL BANKS OG CHARLOTTE HALBERG. Der vil undervejs blive sunget og spillet bl.a. på guitar, mandolin, mandola, mandocello, banjo, tværfløjter, panfløjte, kalimba og alverdens perkussion.

 

Pris: 10 kr. for børn og 40. kr. for voksne. Billetter kan købes i døren eller på:

 

Place2Book

Vi glæder os til nogle dejlige dage sammen med jer.
Se meget mere om Kvindfolkemødet her:

http://www.kvindfolkemødet.dk/