Billedfabrikken

Billedfabrikken skaber kreative børn og unge

Billedfabrikkens vision:

Billedfabrikken er under stadig udvikling og skal fungere som et epicenter for kreativitet og kunstneriske processer via dialog, læring og inspiration som en del af den kunstneriske og kulturelle fødekæde på Lolland-Falster.

Mission:

Billedfabrikken skaber dynamiske og inspirerende rammer, form og indhold for, af og med Billedfabrikkens brugere og samarbejdspartnere.

Billedfabrikken bidrager til at udvikle kunstneriske miljøer, hvor børn og unge kan udfolde deres kunstneriske og kreative potentialer.

Forudsætningen for at opfylde vision og mission er en konstant og tæt dialog med Billedfabrikkens omverden, hvor Billedfabrikken er forankret lokalt og samarbejder lokalt, nationalt og internationalt.

CultHus er medlem af Kulturtjenesten, hvor vi udbyder forskellige billedkunsttilbud til daginstitutioner. Se mere  på kulturtjenesten.dk.

Der er også mulighed for at få specielt tilrettelagte forløb.

 

Billedskolen 

”Det levende værksted”

Mandage kl. 15-17
For de 6-9 årige
Start: 22 januar 2018

Pris: 750 kr.

I billede værkstedet skal vi arbejde og eksperimentere med mange forskellige materialer. Vi skal bruge vores fantasi og fordybe os i spændende teknikker. Vi kommer til at arbejde med form og rummelighed. Så kom og vær med til at skabe spændende figurer.
Sving pensler og kridt og finpuds dine blyantstreger. Vi vil lade os inspirere af kunst gennem tiderne. Vi skal lege og eksperimentere os frem til udtryk, men også gå i dybden.
Undervisningen tager udgangspunkt i elevernes alder.

Underviser: Elna Zølner

Tryk på linket for tilmelding:

 

”Kunst-eksperimentariet”

Tirsdage kl. 16-18
For de 9-13 årige
Start: 23. januar 2018

Pris: 750 kr.

Dette er holdet, hvor du kan afprøve og fordybe dig i de forskellige kunstneriske udtryk.
Vi skal male, tegne, arbejde med ler, lave grafik, arbejde med forskellige materialer og designe diverse ting, der ikke er set før.
Hvis vi får det til at passe, vil vi besøge Gittes keramikværksted og mit atelier.

Vel mødt!

Underviser: Dorte Klingberg
Gæsteunderviser: keramiker Gitte Hansen

Tryk på linket for tilmelding:

 

”TORSDAGS-PALETTEN”

Torsdage kl. 16-18
For de 10 til 25 årige
Start: 25. januar 2018

Pris: 750 kr.

Er holdet for I unge mennesker der både vil udfordres og have god tid til fordybelse i forskellige kreative processer. Den kreative oplevelse er vigtigere end aldersforskellene. Der vil bl.a. være tegneøvelser, farveeksperimenter, collageteknikker, tryk og skabelse af skulpturkreationer.

Tryk på linket for tilmelding:

 

 

Åbent værksted

Billedfabrikkens inspirerende lokaler indeholder mange materialer og værktøjer, der kan gøre dine kreative ideer til håndgribelige kunstværker som fx skulptur, maleri eller tegning.

Du skal kunne arbejde selvstændigt med dine ideer på værkstedet. Der vil være en person med billedkunstfaglig baggrund til stede, som kan guide og vejlede.

Du skal være mellem 10-25år

Vi mødes tirsdag aften 18.15- 20.00 

Det koster 20 kr. at deltage inkl. materialer. Du skal ikke tilmelde dig…bare mød op:-)

For mere information kontakt:
Annette Sofie Nielsen
ansn@guldborgsund.dk
Tlf: 25182173


Hold i Nysted og Stubbekøbing

Billedskolen

Billedskolen Storstrøm er et projekt i samarbejde med Kulturregion Storstrøm, Lolland Kommune, Vordingborg Kommune, Faxe Kommune, Næstved Kommune og Guldborgsund Kommune.

For at læse mere kan du besøge Billedskolen Storstrøms hjemmeside